top of page

Samarbetspartners

Är du aktiv medlem i föreningen får du rabatt hos våra samarbetspartners.

Visa giltigt medlemsbevis för rabatt alternativt eventuell rabattcheck/rabattkod.

Dogmotion i Tumba
 

Dogmotion ger alla aktiva medlemmar 25 % rabatt på alla deras behandlingar.

Dogmotion genomför besiktning eller utredning på din hund. De går igenom hela din hund för att se om det finns problem som behöver rehabilitering eller veterinärvård. Utöver den fysiska besiktningen görs även en rörelseanalys och 4-leg check, dvs att de med hjälp av en specialvåg kan se hur mycket din hund belastar varje ben. De besiktigar även tävlings- eller tjänstehunden för att se hur man med hjälp av rätt träning kan förebygga skador och förbättra din hunds prestation.

Är du eller vet du någon som skulle vilja stötta föreningens medlemmar och bidra till en bättre livskvalité för våra Sociala Tjänstehundar så kontakta info@ffsth.se

Stockholms hundmassage
 

Stockholms hundmassage ger alla aktiva medlemmar 20 % rabatt på deras massagebehandlingar inkl. HEMBESÖK!

Hundmassage med fokus på hundens individuella förutsättningar och villkor. All massage skall vara frivillig för hunden som skall kunna pausa om och när den vill. Företaget innehar F-skatt och ansvarsförsäkring.  Hembesök, kvällstider och helger.

AlgGuttens Hundmat
 

AlgGuttens Hundmat ger alla aktiva medlemmar 15 % i deras webshop med rabattkoden som du får med ditt medlemsbevis samt hos återförsäljare mot uppvisande av giltigt medlemsbevis. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

AlgGutten är ett familjeföretag som drivs av familjen Bjurvald Gistedt sedan 1999. Deras ständiga mål är att utveckla det optimala torrfodret och deras produkter är av Premium och Superpremium-kvalitet.  De strävar efter närproducerat foder med närproducerade råvaror av hög kvalitet och nära kontakt med leverantörer och kunder.  Fodret tillverkas i Västergötland och finns idag hos ca 40 återförsäljare runt om i landet, hos både hundcenter, rehab, zoobutiker och onlineåterförsäljare.

Trestad Hundfysik
 

Trestad Hundfysik ger alla aktiva medlemmar 30 % rabatt på alla deras behandlingar inkl. deras ONLINEKURSER!

Trestad Hundfysik är ett fullutrustat rehab med pool, vattentrask (WTM), medicinsk laser och fullutrustat hundgym med löpband och diverse balansprodukter.
Välutbildad personal som alltid håller sig uppdaterad med nya rön och vidareutbildningar inom området. Nathalie Niklasson som driver Trestad Hundfysik är utbildad djurvårdare på utökad nivå samt cert. Hundfysioterapeut & Dipl. Hundmassör.

Sponsorer
Vi söker nya sponsorers! Är du intresserad eller vill tipsa om något så mejla gärna till info@ffsth.se

bottom of page