top of page

Samarbetspartners

Är du aktiv medlem i föreningen får du rabatt hos våra samarbetspartners.

Visa giltigt medlemsbevis för rabatt alternativt eventuell rabattcheck/rabattkod.

Är du eller vet du någon som skulle vilja stötta föreningens medlemmar och bidra till en bättre livskvalité för våra Sociala Tjänstehundar så kontakta info@ffsth.se

Dogmotion i Tumba
 

Dogmotion ger alla aktiva medlemmar 25 % rabatt på alla deras behandlingar. Dogmotion erbjuder hundfysioterapi, rehabiliteringsterapi och genomför besiktning eller utredning på din hund. 

Stockholms hundmassage
 

Stockholms hundmassage ger alla aktiva medlemmar 20 % rabatt på deras massagebehandlingar inkl. HEMBESÖK!

Hundmassage med fokus på hundens individuella förutsättningar och villkor. All massage skall vara frivillig för hunden som skall kunna pausa om och när den vill. Företaget innehar F-skatt och ansvarsförsäkring.  Hembesök, kvällstider och helger.

AlgGuttens Hundmat
 

AlgGuttens Hundmat ger alla aktiva medlemmar 15 % i deras webshop med rabattkoden som du får med ditt medlemsbevis samt hos återförsäljare mot uppvisande av giltigt medlemsbevis. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Svedea
 

Rabatt på hundförarförsäkring.​ Svedea erbjuder dig som aktiv medlem i föreningen 10% rabatt på Hundförarförsäkringen. En försäkring särskilt anpassad för dig som arbetar tillsammans med din sociala tjänstehund.

Livliga Hundar
 

Livliga Hundar ger alla aktiva medlemmar 20 % rabatt på kursutbudet, ONLINEKURSER med fokus på hur du kan bibehålla och förbättra både det fysiska och mentala välmående för din hund. Caroline är utbildad hundinstruktör samt Styrkeinstruktör för Hund. 

Trestad Hundfysik
 

Trestad Hundfysik ger alla aktiva medlemmar 30 % rabatt på alla deras behandlingar inkl. deras ONLINEKURSER!

Trestad Hundfysik är ett fullutrustat rehab med pool, vattentrask (WTM), medicinsk laser och fullutrustat hundgym med löpband och diverse balansprodukter. Nathalie Niklasson som driver Trestad Hundfysik är utbildad djurvårdare på utökad nivå samt cert. Hundfysioterapeut & Dipl. Hundmassör.

Sponsorer
Vi söker nya sponsorers! Är du intresserad eller vill tipsa om något så mejla gärna till info@ffsth.se

bottom of page